VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Motiverende quotes voor ieder moment!

A6 kaart - No worries, dit kun jij
A6 kaart - No worries, dit kun jij

Motiverende quotes voor ieder moment!

Inspirerende en motiverende quotes, je ziet ze overal voorbij komen. Ze zouden je motiveren, inspireren en een goed gevoel geven. Zou dat echt werken? Is een kaartenset kopen met motiverende quotes het waard? Wij kunnen je vertellen: yes dat is echt zo! Deze quotes zijn er niet alleen maar voor de sier, maar ze brengen een gevoel en emotie met zich mee en helpen je om je doel of mindset te bereiken.

Wanneer je een rot dag hebt gehad, tegen een spannende sollicitatie op ziet, een geliefde mist of een steuntje in je rug nodig hebt, deze quotes zijn er voor je. Ze zijn er niet alleen om cadeau te geven, maar ook om te accepteren en aan jezelf te geven. Je moet jezelf af en toe die aandacht gunnen, alleen op die manier ben je écht bezig met je mindset. 

Motiverende quotes

Motiverende quotes leiden niet alleen tot een bewustwording van je mindset, maar ook tot de meest bijzondere gesprekken. Het is voor jou misschien een grotere stap dan voor de ander om te praten over je mindset, gevoel en kijk op het leven. Quotes maken deze gesprekken soms wat makkelijker en bieden een opening om je hart te luchten. Het is fijn om soms even te praten met iemand en te delen waar jij je motivatie uithaalt. Ookal ben je misschien niet de persoon die dat geregeld doet, probeer het eens. Vraag een ander eens wat zij vinden van een bepaalde quote, wie weet wat voor mooie gesprekken hier uit ontstaan.

motiverende quotes

Een geheugensteuntje voor jezelf met motiverende quotes

Motiverende quotes zijn er niet alleen als steuntje in de rug voor een ander, maar ook als geheugensteuntje voor jezelf. Je mag er wel eens bij stil staan dat je een powervrouw, lieve moeder of vader, fijne vriendin of goede werknemer bent. Jezelf af en toe een schouderklopje geven, daar is niets mis mee. Dat mag je zelfs wel wat vaker doen! De motiverende quotes kun je in een leuke lijst hangen en daarmee meteen je interieur wat oppimpen. Wist je dat een familieplanner met motiverende quotes ook ontzettend leuk is voor het bijhouden van de planning binnen het huishouden?

 Iedere keer als je aan het ontbijt zit, je krant leest, je dag afsluit of een moment voor jezelf hebt zie je deze quotes hangen. Op deze manier krijg je iets vaker een reminder dat je er mag zijn en dat je goed bezig bent, op welke manier dan ook. Of je nu bezig bent met een doel halen, je jezelf anders wilt zien of dat je probeert meer uit het leven te halen, niets is te gek! Motiverende quotes helpen je een stukje meer met bewust zijn van wie jij bent, want je mag er zijn!

motiverende quotes

Werken motiverende quotes dan echt?!

motiverende quotes zijn ontzettend krachtig als het gaat om het menselijke gevoel. Het is bijzonder hoe weinig woorden toch zoveel kunnen brengen. Wetenschappers doen hier al jaren onderzoek naar. Zij ontdekten dat mensen die vaak motiverende quotes gebruiken in hun dagelijks leven, een stuk gelukkiger zijn en positiever in het leven staan. Als iets of iemand anders gelooft dat jij je doelen kunt bereiken, geloven wij dat een stuk meer dan dat wij dat tegen onszelf zeggen. Als mensen in je omgeving je steunen motiveert je dat ook weer, hetzelfde werkt dat met quotes. Je quotes coachen je er doorheen! Quotes geven je een moment van reflectie, waardering en motivatie. Ieder persoon kan wel eens zo’n quote gebruiken. Vaak denk je dan bij jezelf: ‘’zo, dit had ik écht even nodig’’.

Ieder quote is weer anders en zo heeft iedereen ook weer quotes welke wel of niet voor hem of haar werken. Het hangt helemaal van je mindset af of je deze quotes voelt of niet. De motiverende quotes die je echt raken, moet je bij je blijven dragen en onthouden. Op deze manier verzamel je een bundel van quotes welke allemaal motiverend voor je zijn! Als je deze verzamelde quotes op een centrale plek hangt of neerzet waar jij ze vaak kunt zien, word je regelmatig gemotiveerd om je doel te bereiken.

motiverende quotes

Onze conclusie wat betreft motiverende quotes

Quotes werken dus echt! Motiverende quotes zijn tof om op te hangen of neer te zetten in je interieur. Ieder dag een motiverende quote helpt je om je doelen te bereiken en je mindset te verbeteren! Heb jij al motiverende quotes in huis? Je kunt de motiverende quotes los kopen, zodat jij de quotes ieder een eigen plekje in huis kunt geven. Op deze manier vul je langzaam je bundel met motiverende quotes. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de quotes als set te kopen, dan heb je in één keer een hele boel motivatie in huis!

Vind je 15 kaarten teveel? Of zitten er in een set bepaalde quotes die je niet aanspreken? Dan kun je de kaarten natuurlijk ook los kopen!

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 94 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!