VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Waarom nog kaarten versturen? Dit is waarom moeders dat doen!

waarom nog kaarten versturen
waarom nog kaarten versturen

Waarom nog kaarten versturen? Dit is waarom moeders dat doen!

Waarom nog kaarten versturen?

De waarde van een handgeschreven bericht. Moeders zijn vaan degenen die de traditie van het versturen van kaarten in stand houden. Ze begrijpen de waarde van een handgeschreven bericht en blijven deze traditie doorgeven aan hun kinderen. Hoewel digitale communicatie steeds gebruikelijker wordt, zijn er nog steeds veel redenen waarom moeders kaarten blijven sturen. 

Persoonlijkheid en gevoel

Voor moeders is het versturen van kaarten vaak een manier om hun persoonlijkheid en gevoel over te brengen. Een handgeschreven kaart kan meer gevoel en emotie overbrengen dan een digitale kaart. Het kan een manier zijn om hun liefde en zorg voor hun kinderen en andere dierbaren te tonen en om een blijvende indruk achter te laten. 

Traditie

Het versturen van kaarten is ook een oude traditie die nog steeds in stand wordt gehouden door veel moeders. Het is een manier om verbonden te blijven met familie en vrienden en om de speciale momenten en mijlpalen in het leven van hun kinderen en anderen te markeren. Het kan een manier zijn om anderen de banden met mensen te versterken en om hun betrokkenheid bij hun leven te tonen. 

Cultuur

Waarom nog kaarten versturen met alle digitale communicatie zal je waarschijnlijk wel eens denken? In sommige culturen is het versturen van kaarten nog steeds een belangrijke sociale gewoonte en kan het onbeleefd worden beschouwd om geen kaart te sturen bij speciale gelegenheden. 

Conclusie

Op de vraag: ‘Waarom nog kaarten versturen’ kunnen we dus een conclusie trekken. Voor moeders is het versturen van kaarten een belangrijke manier om hun liefde en zorg voor hun kinderen en anderen te tonen. Of het nu gaat om persoonlijkheid en gevoel, traditie, visuele aantrekkingskracht of cultuur en gewoonten, kaarten blijven hopelijk nog lang onderdeel van ons leven! Dus de volgende keer dat je nadenkt over het sturen van een felicitatie, Kerst- of verjaardagswens, overweeg dan eens om een kaart te sturen en laat zien dat je om iemand geeft. Zeker weten dat je door het versturen van jouw kaart een glimlacht op iemands gezicht tovert. En dat wil iedereen toch!?

Waarom nog kaarten versturen

Wil jij ook meer structuur in je leven? Volg MOODZ dan op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 67 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!