VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

1000 taken en nog steeds geen overzicht? Gebruik de familieplanner maandoverzicht!

Familieplanner
Familieplanner

1000 taken en nog steeds geen overzicht? Gebruik de familieplanner maandoverzicht!

Houd je niet meer bij wie welke dag naar de voetbal, vergadering of dansles moet? Een familieplanner maandoverzicht is dé oplossing voor alle chaos! De familieplanner is niet meer weg te denken uit de Nederlandse huishoudens. De tijd dat de moeder des huizes een wandelende agenda was, is voorbij. Met een familieplanner maandoverzicht creëer je orde en rust in het gezin.

Meer structuur in je gezin met de familieplanner - maandoverzicht

Zeker in grotere of samengestelde gezinnen is een familieplanner een uitkomst, maar ook in gewone gezinnen is het uiteraard een fijne toevoeging. Met deze handige planner weet iedereen precies waar zijn of haar gezinsleden zich bevinden. Ook verjaardagsfeestjes, ouderavonden en studiedagen zullen niet meer vergeten worden!

Tegenwoordig heeft het hele gezin het altijd druk. Werk, school, sport, hobby’s, verplichtingen, etentjes, zwemles en dagjes uit vliegen je om de oren. Met al deze to-do’s is het overzicht al snel kwijt. Het is dus erg fijn om per gezinslid te weten hoe zijn of haar week eruit ziet. Op deze manier krijg je alles op een rijtje en breng je meer structuur in het gezin. Ook taken voor het huishouden kun je kwijt in dit familieplanner maandoverzicht, best handig om te weten wie het afval buiten moet zetten of wie de hond moet uitlaten, toch?

Familieplanner maandoverzicht

Orde met de familieplanner

Plannen, plannen, plannen. Je kunt er soms moe van worden, maar het geeft wel veel orde en rust. Zorg dat ieder gezinslid op de hoogte is van de familieplanner. Door alle afspraken ruim van tevoren in te plannen kom je niet voor verrassingen te staan. Voor ieder gezin is een andere manier van invullen weer het beste, er bestaat geen perfecte familieplanner. Het is in ieder geval belangrijk dat er voor ieder gezinslid een vakje is met zijn of haar naam en dat er genoeg ruimte is om de dagelijkse bezigheden op te schrijven. Met een ongedateerd familieplanner maandoverzicht kun je de weken zelf invullen, er staan hier geen data.

Familieplanner maandoverzicht

Bezige bijtjes

Zeker wanneer de kinderen wat ouder worden hebben zij steeds meer hun eigen leven en zijn ze altijd druk. Ze vergeten wel eens te delen dat ze niet aanschuiven voor het avondeten, daar zit je dan weer met een volle pan. Een familieplanner maandoverzicht is dus niet alleen handig voor mam en pap, maar ook voor de kinderen. Zij hebben gelijk een strak overzicht van hoe hun eigen week eruit ziet, tieners kunnen die structuur nog wel eens kwijt zijn. Een digitale familieplanner zal ook zeker werken, maar juist in deze tijd waarin alles online te zien is een fysieke weekplanner best fijn om te gebruiken. Zet de gezinsplanner op een centrale plek, bijvoorbeeld in de keuken. Je kunt deze eventueel ook ophangen zodat niemand er overheen kan kijken.

Familieplanner

De familieplanner maandoverzicht: how to use?

Zorg voor genoeg ruimte op de weekplanner, zodat ieder gezinslid genoeg plek heeft. Gebruik ook voor ieder gezinslid een eigen kleur, zo maak je het zeker voor kinderen makkelijk om te gebruiken én lezen. Plan bijvoorbeeld iedere week een gezamenlijk moment in om de familieplanner in te vullen. Zondagavond na het eten, of juist op maandagochtend tijdens het ontbijt zijn momenten waarop dit eventueel zou kunnen. Een groot voordeel van de familieplanner is dat jullie meer tijd voor elkaar hebben. Doordat iedereen weet hoe de week eruit ziet, zullen de agenda’s onbewust meer op elkaar afgestemd zijn en is er meer tijd voor gezamenlijke uitjes of momenten.

Familieplanner

Nog meer manieren om de familieplanner te gebruiken

Naast dat je een familieplanner maandoverzicht kunt gebruiken als gezinsagenda, kun je deze ook gebruiken als de planning van het weekmenu. Wat gaan jullie nu weer eten? Dé vraag die vaak voorkomt in de meeste gezinnen. Het is leuk om je kinderen ook bij het eten te betrekken, zo leren zij alvast wat er allemaal te eten is en zijn zij er meer mee bezig. De familieplanner kun je ook gebruiken voor gezamenlijke of persoonlijke notities, to-do’s, het doel van de week en belangrijke reminders. Voor het huishoudschema is de familieplanner ook een perfecte oplossing. Wie doet op maandag de afwas? Wie laat dinsdag de hond uit? En wie zet op donderdag het vuil buiten? Een goede manier om je kinderen alvast te laten wennen aan de huishoudelijke klusjes en verantwoordelijkheden!

Familieplanner maandoverzicht

Bestel de planner nu!

Kun jij na het lezen van deze blog ook niet meer zonder een familieplanner maandoverzicht? Bestel hem dan nu! Onze familieplanner helpt je met het creëren van overzicht en structuur binnen jouw drukke gezinsleven. De planner heeft 52 pagina’s, waardoor je er een jaar mee vooruit kunt. Er zijn geen datums vernoemd in de planner, dus je kunt hem tijdloos gebruiken!

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 93 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!