VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Deel jij nog wel eens een compliment uit?

Complimentenblok
Complimentenblok

Deel jij nog wel eens een compliment uit?

Eerlijk is eerlijk, wie wordt er nu niet blij van een complimentje? Deel jij nog wel eens een compliment uit? Misschien heb je er al eentje in huis, misschien heb je hem nog niet gespot. Het  MOODZ complimentenblokje is een product waarmee je iemand met iets heel kleins blij kunt maken.

Aan wie geef jij een compliment?

Een compliment kun je natuurlijk aan iedereen geven. Een complimentje voor je leuke kids, voor je lieve moeder, je beste vriend of vriendin of voor iemand die het eigenlijk gewoon even nodig heeft. Een compliment aan een onbekende op straat die een mooie jas aan heeft, de bakker om de hoek die de lekkerste croissantjes bakt of die buschauffeur die de start van je werkdag een stukje leuker maakt. Een compliment kun je namelijk ook ‘zomaar’ aan iemand geven die je niet kent, dat is misschien nog wel veel leuker. Heb jij wel eens een compliment gekregen van een onbekende?

complimentenblok

Stiekem jaszak briefje

Een briefje met lieve woorden, doet dat je niet ontzettend denken aan vroeger? Toen je misschien wel allerlei briefjes schreef en kreeg in de klas? Hoe leuk is het om dat tegenwoordig nog af en toe te doen! Een jaszak briefje krijg je niet vaak meer, juist daarom is het bijzonder om te doen. Hoe leuk is het als jouw partner of kind onverwachts een stiekem briefje in zijn of haar jaszak vindt. Op deze plek zullen zij vast geen lief berichtje verwachten. Schrijf op dit spontane briefje hoe dol je op hem of haar bent, glimlach gegarandeerd!

Natuurlijk hoeft een complimentje niet per se gericht te zijn op een bepaald persoon. Je kunt ook een briefje achterlaten op een lantaarnpaal die je tegenkomt tijdens je dagelijkse ochtendwandeling of je kunt een briefje achterlaten in de trein. Je maakt dan zeker weten iemand zijn of haar dag net een stukje mooier.

Complimenten in de klas

Hoe tof zou het zijn als je een compliment tastbaar kunt maken? Ideaal voor juffen en meesters bijvoorbeeld. Deze delen namelijk vaak dagelijks complimenten uit. Echter de meeste jongere kindjes vergeten dit, waardoor de ouders nooit zullen weten wat hun zoon of dochter die dag goed heeft gedaan. Met het complimentenblok kan de leerkracht de complimenten opschrijven en uitdelen, waardoor ook de ouders het te zien krijgen! De kinderen krijgen hierdoor veel meer bewust mee dat zij iets goed hebben gedaan.

Complimenten geven en krijgen is gezond!

Zowel het geven als krijgen van een compliment is dus ontzettend gezond voor je. Door het geven van een compliment kun je iemand opvrolijken en dat geeft je een fijn gevoel. Je hebt daar een goede daad mee verricht en daar mag je trots op zijn. Uit onderzoek blijkt dat mensen die vaak complimentjes geven een stuk gelukkiger zijn. Ook draagt het geven van een compliment bij aan je zelfvertrouwen. Doordat je iemand anders in het zonnetje zet en het goede van hem of haar inziet, zie je ook vaak de goede eigenschappen van jezelf in. Het krijgen van een compliment versterkt natuurlijk ook je geluksgevoel. Het stofje dopamine wordt dan namelijk in je hersenen aangemaakt, hierdoor ontstaat dat geluksgevoel. Tegenwoordig vinden wij het steeds lastiger om persoonlijke complimenten te geven wat echt gaat over de persoon in plaats van over zijn of haar mooie jas. Laten we allemaal weer wat meer complimenten geven aan elkaar!

Complimentenblok

Complimentenblok

Het complimentenblok is leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk om cadeau te geven. 

Het blokje heeft een A7 formaat (74 x 105 mm)
Er is ruimte voor 50 complimenten.
Materiaal: 80 grams beschrijfbaar papier
Binding: Lijmbinding aan de bovenzijde

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 93 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!