VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Wat betekent je sterrenbeeld?

Sterrenbeeld_Boogschutter
Sterrenbeeld_Boogschutter

Wat betekent je sterrenbeeld?

We hebben als mens allemaal andere eigenschappen en persoonlijkheden. We zijn ook allemaal geboren in een andere periode van het jaar. Dat heeft allemaal te maken met het sterrenbeeld dat je hebt. Welk sterrenbeeld heb jij? En wat betekent je sterrenbeeld? Klopt het wat je sterrenbeeld zegt of denk je er net wat anders over? In deze blog vertellen wij je alles over de verschillende sterrenbeelden en wat je hier precies mee kunt doen.

Wat is een sterrenbeeld?

Sterrenbeelden zijn al heel lang geleden ontstaan. Vroeger keken mensen ‘s nachts naar de sterrenhemel. Als je lang genoeg naar de sterren blijft kijken zie je vanzelf verschillende figuren. In feite zijn de sterrenbeelden op die manier ontstaan: mensen zagen een verzameling van sterren die iedere periode van het jaar weer anders stonden. Als startpunt voor de sterrenbeelden werd het begin van de lente gekozen. Op dat moment stond de zon in het sterrenbeeld Ram. Wat de zon hier mee te maken heeft? De zon schuift gedurende het jaar door de twaalf sterrenbeelden heen en schuift dus iedere maand een beetje op. Een sterrenbeeld wordt ook wel een zonneteken genoemd. Een bijzonder aardse verschijning dus.

Eigenschappen

Iedere verjaardagsmaand is dus gekoppeld aan een bepaald sterrenbeeld. Zo kun je bijvoorbeeld in tijdschriften altijd je horoscoop lezen aan de hand van je sterrenbeeld. In deze horoscoop staat dan wat jou de komende maand staat te wachten. Die sterrenbeelden zijn gekoppeld aan bepaalde eigenschappen en vaak kloppen die ook met de personen die dat sterrenbeeld hebben. Wat betekent die van jou?

wat betekent je sterrenbeeld

Sterrenbeeld_Ram

RAM

21 maart - 19 april

Een Ram neemt graag het initiatief. Ook is een Ram spontaan, direct, actief en onafhankelijk. Een ambitieus persoon dus. Een Ram heeft vaak veel energie, is enthousiast en is altijd op zoek naar avontuur. Soms kan de Ram wat ongeduldig en overhaast zijn.

wat betekent je sterrenbeeld

Sterrenbeeld_Stier

STIER

20 april - 20 mei

De Stier is betrouwbaar, vriendelijk en harmonieus. Dit sterrenbeeld is een echte doorzetter, is vastberaden en laat zich niet zomaar uit zijn evenwicht halen. De Stier is aardig materialistisch en houdt wel van een beetje luxe. Hij staat bekend om zijn koppigheid, dit kan soms nog wel eens tegenwerken.

Sterrenbeeld_Tweelingen

TWEELINGEN

21 mei - 20 juni

De persoonlijkheid van de Tweelingen kun je er zeker bij hebben. Dit sterrenbeeld is communicatief, energie en kan makkelijk contacten leggen. Ook is dit sterrenbeeld leergierig, nieuwsgierig en gericht op feiten. De Tweelingen zijn erg flexibel en kunnen zich makkelijk aanpassen. Soms hebben zij wel moeite met beslissen en keuzes maken.

Sterrenbeeld_Kreeft

KREEFT

21 juni - 22 juli

De Kreeft is ontzettend zorgzaam en beschermend. Een fijne persoonlijkheid om dicht in de buurt te hebben dus. De Kreeft is vrij emotioneel, gevoelig en heeft veel liefde te geven. Dit sterrenbeeld is gek op knusse gezelligheid en een huiselijk gevoel. Soms kan de Kreeft wat overbezorgd zijn en is hij over het algemeen wat aanhankelijk, wat soms nog wel eens lastig is voor zijn omgeving. 

Sterrenbeeld_Leeuw

LEEUW

20 april - 20 mei

De Leeuw heeft een warme, hartelijke en gulle persoonlijkheid. De Leeuw vindt het niet erg om in het middelpunt te staan en om de leiding te nemen. Hij heeft een trotse en ijdele persoonlijkheid, maar is wel altijd moedig en waardig. Aan zelfvertrouwen geen gebrek, maar de Leeuw is wel zelfbewust. Daarnaast is hij een groot organisatietalent en zeker ambitieus. Soms kan de Leeuw wat arrogant of dominant overkomen, maar vaak is dat niet zo bedoeld.

Sterrenbeeld_Maagd

MAAGD

23 augustus - 22 september

De Maagd is een betrouwbaar persoon. Altijd oplettend, nauwkeurig en kritisch. De Maagd heeft oog voor detail en is erg intelligent. Een harde werker die perfectionistisch is, maar altijd bescheiden blijft. Soms kan de Maagd iets te kieskeurig of kritisch zijn, wat door anderen soms als negatieve eigenschap wordt gezien.

wat betekent je sterrenbeeld

Sterrenbeeld_Weegschaal

WEEGSCHAAL

23 september - 22 oktober

De Weegschaal is gericht op de buitenwereld en houdt van harmonie. Dit sterrenbeeld is verstandig, hoffelijk en vermijd het liefst ieder conflict dat voorbij komt. Hij bewaart liever de goede vrede en probeert altijd iedereen tevreden te stellen. De Weegschaal vindt het moeilijk om keuzes maken en is wat besluiteloos.

Sterrenbeeld_Schorpioen

SCHORPIOEN

23 oktober - 21 november

De Schorpioen is gepassioneerd en ambitieus. Altijd gefocust op de doelen en volgt daarin vaak zijn intuïtie. De Schorpioen vindt het wel lastig om emoties te tonen en kropt deze liever op. Dit sterrenbeeld wordt als mysterieus en geheimzinnig gezien. De valkuil van de Schorpioen is dat hij soms wat jaloers en bezitterig kan zijn.

Sterrenbeeld_Boogschutter

BOOGSCHUTTER

22 november - 21 december

De Boogschutter is een enthousiast en humoristisch sterrenbeeld. Hij is openhartig en optimistisch, waardoor een gesprek met de Boogschutter altijd veel energie geeft. Dit sterrenbeeld is toekomstgericht, soms wat filosofisch en ruimdenkend. Hij stelt daarom ook meningen boven feiten en heeft een grote overtuigingskracht.

Sterrenbeeld_Steenbok

STEENBOK

22 december - 19 januari

De Steenbok is verstandig, gedisciplineerd en loyaal. Dit sterrenbeeld houdt van orde, regelmaat en is doelgericht. Een mooie eigenschap van de Steenbok is dat hij altijd bescheiden blijft, welke successen hij ook realiseert. Soms is hij wat mensenschuw en komt de Steenbok over als gesloten en erg serieus.

Sterrenbeeld_waterman

WATERMAN

20 januari - 19 februari

De Waterman is vriendelijk, trouw, eerlijk en onafhankelijk. Dit sterrenbeeld trekt zijn eigen plan en heeft een eigen mening. Soms is dit sterrenbeeld wat onvoorspelbaar, koppig en impulsief, wat in sommige situaties een voordeel, maar ook soms een nadeel kan zijn. Doordat de Waterman het soms lastig vindt om gevoelens te tonen, kan hij soms overkomen als onpersoonlijk en ‘koud’. Terwijl hij ontzettend solidair is. 

Sterrenbeeld - Vissen

VISSEN

20 februari - 20 maart

Vissen zijn meelevend, gevoelsmatig en cijferen zich in principe altijd weg voor een ander. Dit sterrenbeeld wordt gezien als een echte toevoeging aan je omgeving. Soms kunnen de Vissen zichzelf verliezen in alles wat ze voor anderen willen doen. Wel kunnen Vissen soms helemaal afdwalen naar hun droomwereld en hebben zij een rijke fantasie. Ze zijn soms wat gesloten en zijn snel beïnvloedbaar.

Creatief met je sterrenbeeld

Nu je weet wat voor bijzondere functie een sterrenbeeld eigenlijk heeft en hoe het jou als persoon vormt, is het best mooi om daar wat mee te doen. De sterrenbeelden hebben vaak een mooi design. Gebruik je sterrenbeeld om bijvoorbeeld je huis wat persoonlijker te maken of om een mooie boodschap over te brengen naar een ander. MOODZ heeft unieke sterrenbeeldkaarten die in vrijwel ieder interieur passen. Je kunt de sterrenbeeldkaarten inlijsten en gebruiken als decoratie voor in je eigen interieur of je kunt kiezen voor een sterrenbeeldposter en deze gebruiken als persoonlijk cadeautje. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor een gepersonaliseerde sterrenbeeldposter met geboortegegevens! 

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 94 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!