VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Ik ga bloggen!

Beeldmateriaal blogs_5

Ik ga bloggen!

MILOU GAAT BLOGGEN

En toen was het ineens zo ver. De nieuwe website van MOODZ is online. Op het moment dat ik deze blog schrijf kunnen jullie hem nog niet zien, maar ik werk hard aan de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’. Wat hoort er bij een nieuwe website? Juist een blog! Een blog schrijven met een concreet onderwerp heb ik al eens vaker gedaan, maar nu ‘moet’ ik ineens een blog schrijven voor mijn eigen site. En weetje…. Stiekem vind ik het best spannend om nu voor mezelf te gaan bloggen. Want voor een ander bloggen is een stuk makkelijker. Een recept delen vind ik leuk, en schrijven in een dagboek is totaal iets anders. Hoe pak ik dit dan aan? Eerlijk… ik heb geen idee! Ik schrijf gewoon wat er in me op komt en dan zien we vanzelf waar ik eindig. Want dat is vooral iets wat ik de afgelopen jaren ook gedaan heb. Al die jaren heb ik gedaan waar ik blij van werd. Ik heb dingen gemaakt om mezelf een happy feeling te geven. Ontzettend tof om dan te merken dat je daar ook anderen blij mee kan maken.

Website_over pagina3

GAAT ER NU IETS VERANDEREN?

En dat is wat ik ben blijven doen. Producten maken waar ik blij van wordt, maar waarmee ik ook anderen blij kan maken. Begonnen als een hobby. Alleen besefte ik me een paar maanden geleden dat dat niet echt meer onder het mom van hobby verder kon gaan. Mijn hele kamer of beter gezegd het hele huis wordt af en toe overgenomen door MOODZ. De eettafel die vol ligt met stapels kaarten wanneer er weer een nieuwe lading bij de drukker vandaan is gekomen. De zolderkamer die vol staat met dozen voorraad en een huge kaartenmolen, zodat ik kaarten voor bestellingen niet uit dozen hoef te vissen. De lounge hoek in de tuin ligt vol met een stapel takken voor het maken van kaartenhouders en dan staat er in de schuur óók nog een kaartenmolen die ik gebruik voor de vierkante kaarten op markten. Dan heb ik op mijn slaapkamer gelukkig een heel handig bed met vier grote lades waarin de kleinere producten zijn opgeslagen, een fijne kast die ik met papa zo heb gemaakt dat er precies mijn administratie in kan samen met inpakmateriaal en sinds kort staat er ook nog een printer en mini snijplotter op m’n bureau. Kortom: niet echt meer een hobby toch? Tijd dus om de boel in een nieuw jasje te steken en verder te gaan met MOODZ als een écht bedrijf. Yeah! I’m a girlboss! En dat allemaal dankzij papa en mama. Als zij niet zoveel goed hadden gevonden in de afgelopen jaren en me (ondanks vele ergernissen door een volle zolderkamer etc) niet zo hadden gesteund, had ik dit niet gekunnen!

Wat ik in deze blog in ieder geval wil vertellen is dat ik het ontzettend tof vind om MOODZ naar een volgende stap te mogen tillen. Wie had ook gedacht dat het zo zou lopen? Ik niet in ieder geval! Wat in 2012 begon als een zelf gemaakt ‘welkom op de wereld’ kaartje voor ons nichtje is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Wauw! Ik ben er trots op en dus deel ik dat graag met jullie! Nooit had ik gedacht dat ik dat ooit zou zeggen;-)
 
Blijf je me volgen:)?
Ik ga bloggen! 1

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 94 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!