VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

Je tuinposter onderhouden. Hoe doe je dat?

tuinposter onderhouden
tuinposter onderhouden

Je tuinposter onderhouden. Hoe doe je dat?

Tuinposter onderhouden

Je tuinposter onderhouden is belangrijk. Maar hoe doe je dat en waar moet je rekening mee houden? In deze blog geven we je een aantal tips en helpen we je op weg!

Tuinposters zijn een geweldige manier om je tuin op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. Ze zijn gemakkelijk op te hangen en kunnen jarenlang meegaan als je ze op de juiste manier behandelt. In dit artikel geven we je enkele handige tips voor het onderhouden van je tuinposters, zodat ze er altijd mooi uitzien.

Maak je tuinposter regelmatig schoon

Een belangrijke stap in het onderhouden van je tuinposter is hem regelmatig schoonmaken. Het kan namelijk gebeuren dat er vuil, stof of vogelpoep op de poster terechtkomt. Maak de poster schoon met een zachte doek en warm water. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen, omdat deze de poster kunnen beschadigen. Vaak is een vochtige microvezel doek voldoende om hem schoon te maken. Lukt het daarmee niet dan kun je een sopje maken van allesreiniger en lauw water. Spoel de poster af met schoon water en laat hem volledig drogen voordat je hem weer ophangt.

tuinposter ophangen zonder boren

Kan mijn tuinposter tegen alle weersomstandigheden?

Onze tuinposters worden gemaakt van PVC. De PVC is bedruk met UV printtechniek. Dat betekent dat de inkt wordt verhard door een UV-lamp. Dit geeft een waterafstotend en krasvast resultaat. Daarnaast heeft het materiaal van de poster een structuur die ervoor zorgt dat de tuinposter bestand is tegen weersinvloeden als hagel en sneeuw. Wanneer je je poster bevestigd door gebruik te maken van de ringen kan deze, afhankelijk van hoe hij bevestigd is in de meeste gevallen blijven hangen tot windkracht 8. In de winter kun je de poster laten hangen als je dat wilt. Houdt er wel rekening mee dat het weer invloed kan hebben op de totale levensduur van de poster. 

tuinposter oppimpen

Mag mijn tuinposter in de zon hangen?

Tuinposters kunnen verkleuren als ze te lang worden blootgesteld aan direct zonlicht. Ondanks dat we gekozen hebben voor bedrukken met UV-print gaan ze het langst mee op een plek waar hij niet de hele dag in de zon hangt. Als je toch een plek in de volle zon hebt gekozen is dat geen probleem. Houdt er alleen wel rekening mee dat de tuinposters het langst mee gaan wanneer ze niet in de zon hangen. 

Bewaar je tuinposter goed

Je tuinposter onderhouden doe je met als doel er zo lang mogelijk van te genieten. Als je je tuinposter voor langere tijd wilt opbergen, bijvoorbeeld in de winter, kun je hem het beste oprollen en op een droge en donkere plek bewaren. Vouw de poster niet op, want dit kan leiden tot lelijke vouwen en kreukels. Bewaar de poster ook niet op een té vochtige of warme plek, omdat dit kan leiden tot schimmelgroei. Het beste kun je de poster op een plek ophangen waar de temperaturen niet teveel verschillen, bijvoorbeeld op zolder. 

tuinposter sun beach and you

Tuinposters zijn een mooie en gemakkelijke manier om je tuin op te fleuren en een persoonlijk tintje te geven. Door je tuinposter onderhouden en regelmatig schoon te maken, vlekken en vettigheid te verwijderen, direct zonlicht te vermijden en de poster goed op te bergen, kun je ervoor zorgen dat hij er lang mooi uitziet. Bestel vandaag nog een mooie tuinposter bij MOODZ en geniet van een prachtige en gezellige tuin! We hopen dat je door het lezen van deze blog genoeg tips hebt gekregen voor het op de juiste manier onderhouden van je tuinposter. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten!

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, tips over overzicht en structuur en leuke acties en kortingen!

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 93 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!