VERZONDEN BINNEN 1 - 2 WERKDAGEN // GRATIS VERZENDING VANAF €75 // DUURZAAM & UNIEK //
TOT 15 ARPIL WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERZONDEN // GEBRUIK DE CODE -VOORJAAR- VOOR 15% KORTING //

6 redenen om een kaartje te versturen

Dubbele kaart this is a paper hug
Dubbele kaart this is a paper hug

6 redenen om een kaartje te versturen

In deze blog vertellen we je 6 redenen waarom het zo leuk is om een kaartje te versturen. Vaak versturen we kaarten bij een bepaalde gebeurtenis, maar hoe leuk is het als jij onverwacht een envelop op de deurmat vindt!?

Dubbele kaart met de tekst: 'Liefs'

#1 Een kaart met een compliment

Sommige mensen zijn altijd hard aan het werk. Staan altijd voor jou en anderen klaar of zijn zich ontzettend goed aan het ontwikkelen. Laat zien dat je dat opmerkt en verstuur een kaart met daarop een mooi compliment!

Dubbele kaart met de tekst: 'This is a paper hug'

#2 Vriendschapsjubileum

Ken jij jouw beste vriend of vriendin binnenkort 5 of misschien zelfs wel 10 jaar of langer? Reden voor een kaartje!

motiverende quotes

#3 Ter motivatie

Wil jij iemand motiveren te kiezen voor een bepaalde weg? Of heb je zelf een droom en wil je een dagelijkse dosis inspiratie? In de kaartensets ‘Teksten & Quotes’ nr 1, 2 en 3 vind je volop kaarten die je in zo’n situatie kunt versturen. Eventueel kun je er een leuke beloning aan hangen. ‘Doel gehaald? Dan gaan we samen uit eten!’ Wedden dat de persoon die de kaart ontvangt blij verrast is en extra gemotiveerd raakt?

Dubbele kaart met de tekst: 'Heel veel liefs'

#4 Ter bemoediging

Heeft je vriendin, moeder of zus iets spannends op de planning staan? Stuur zomaar een kaartje om te laten weten dat je aan haar denkt! Een lief berichtje kan iemand net dat extra beetje positiviteit geven om vol goede moed de gebeurtenis in te gaan.

Dubbele kaart met de tekst: 'Bedankt voor alles'

#5 Het is een blijvende herinnering

Een appje lees je waarschijnlijk nooit meer terug en ook een telefoongesprek vergeet je waarschijnlijk weer snel. Een mooie boodschap of een lief berichtje op een kaart kun je ergens neerzetten, waardoor het vaker gelezen wordt.

Kaart_A6_Make_it_happen

#6 Lichtpuntje van de dag

In de gang komen en op de mat een kaartje zien liggen. Het ontvangen van een kaartje kan voor iemand het lichtpuntje van de dag zijn. Kleine moeite, groot gebaar. 

Verstuur jij nog kaarten? Ik vind het zelf veel persoonlijker om iemand succes te wensen met een kaartje dan met een appje en meestal wordt het ook echt gewaardeerd als iemand een kaart ontvangt. Weet jij nog meer redenen om een kaartje te versturen? Laat het ons weten!

KAARTEN OP CATEGORIE

Volg MOODZ op Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten en acties, maar ook om dagelijks geïnspireerd te worden. Zie ik je daar!?

Deel:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Winkelmandje 0
De waardering van www.moodzdesign.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 93 reviews.

Van 24-04 t/m 08-05 worden onze bestellingen tijdelijk verzonden binnen 5-7 werkdagen. Daarom nu GRATIS verzending met de code 'FREESHIPPING0422'

67379AA4-4F65-43A1-BDB1-C11A4F04576D
Schrijf je in voor de MOODZ - happy mail en krijg

10% korting

op je eerste bestelling!