Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verzonden

Designed in house: Alle producten worden met zorg en aandacht ontworpen en ontwikkeld.

7 jaar ervaring in het ontwerpen, ontwikkelen en verkopen van producten.

Klanten geven MOODZ een 8,6!

Waarom een website?

20 jaar geleden was zaken doen via het internet geen must. Je klanten kwamen binnen via mond tot mond reclame of je adverteerde in de plaatselijke krant. Ondertussen zijn de tijden heel erg veranderd. Misschien heb je het gevoel dat een website voor jouw onderneming niet zo belangrijk is. Toch kun je vandaag de dag echt niet zonder!

Vraag je je wel eens af of jouw bedrijf wel echt een (nieuwe) website nodig heeft? Je hebt tenslotte altijd zonder gedaan of de huidige website is wat verouderd, maar kan nog best. Hieronder noem ik een aantal punten die vertellen waarom het hebben van een website tegenwoordig zo belangrijk is!

EERSTE INDRUK

Vroeger was het visitekaartje vaak het eerste contact met jouw bedrijf. Tegenwoordig is een website voor velen het eerste contactpunt met jouw onderneming. Vóór mensen iets kopen of zaken met je doen, bekijken ze eerst jouw website. Een goede eerste indruk is dus erg belangrijk!

HET IMAGO VAN JE BEDRIJF

Via advertenties kun je maar een klein beetje informatie communiceren. Het is onmogelijk om je complete bedrijfsmissie te laten zien op een flyer, op je visitekaartje of op je sociale media. Op een website kan dit wel! Potentiële klanten willen graag weten waar het bedrijf voor staat voordat ze contact met je opnemen. Ze willen weten of je betrouwbaar bent en een website is de juiste tool om dit te laten zien. Het geeft je de kans om in geuren en kleuren uit te leggen wat je missie en visie is, zodat jij het vertrouwen van je toekomstige klanten kunt winnen.

INFORMATIE VOOR JE BESTAANDE KLANTEN

Voor bestaande klanten kan een website een pluspunt zijn. Je kunt je website gebruiken om uitgebreid te vertellen over je producten en diensten. Je kunt daarbij doorverwijzen naar andere pagina’s waarop informatie over relevante onderwerpen te vinden is.

DYNAMISCH

Heb je wel eens een flyer laten drukken? Waarschijnlijk had je er na een jaar nog veel over, maar kon je die toen niet meer gebruiken omdat de informatie niet meer up to date was. Het voordeel van een website is dat verouderde informatie makkelijk geupdate kan worden waarna het direct bereikbaar is voor uw klant.

ONE-PAGE WEBSITE

Misschien twijfel je al langere tijd of een website iets voor jou is. Het kan zijn dat je diensten eenvoudig krachtig uit te leggen zijn, maar dat je toch graag online gevonden wilt kunnen worden. Een goede optie is dan een one-page website. De naam zegt het al: een one-page websitee bestaat uit één enkele pagina. Steeds vaker kom je dit soort websites tegen. One-page websites hebben een aantal voordelen. Zo kan een one-page website in korte tijd in elkaar gezet worden waardoor de kosten lager zijn dan die van een uitgebreide website met menu. Ook is een one-page website erg geschikt voor mobiele weergave, omdat men niet moeilijk hoeft te doen met kleine buttons en ook niet hoeft te navigeren door de website heen. Een  ander voordeel is dat er weinig content nodig is voor een professionele website. Veel bedrijven vinden het lastig om genoeg goede webteksten te schrijven. Een one-page website heb je zo gevuld.

HULP  NODIG?

Heb je een website en wil je die na het lezen van dit artikel eens goed onder handen nemen? Of misschien heb je nog helemaal geen website en wil je meer informatie over het nut van een website. MOODZ design helpt je graag! Vol enthousiasme gaan we samen aan de slag met het maken van jouw droom website. Ik zeg bewust samen. Ik vind het belangrijk dat het jouw persoonlijke website wordt. Daarom beginnen we het proces altijd met een ‘vragenlijst’ zodat ik alles over jou en je bedrijf weet, wat nodig is voor het maken van een gaaf en nuttig ontwerp.

SAMEN KOFFIE DRINKEN?

Heb je nog vragen? Ik help je graag! Neem vrijblijvend contact op en ik beantwoord je vragen zo snel mogelijk. Je kunt HIER ook alvast een kijkje nemen in mijn portfolio om te kijken of mijn stijl aansluit op jouw wensen. Spreken we elkaar snel?!

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Join the conversation

Search moodzdesign.nl

Winkelmandje (0)

Scroll naar boven