Milou

Mijn haren die wapperen in de wind. Heerlijk! Ik ben een echte dagdromer en kan enorm genieten van mijn voeten in het zand tijdens een strandwandeling. Een echte beelddenker die tot rust komt wanneer ik in de natuur ben met mijn harige maatje Jip. Ik heb zelden rust in mijn hoofd en ben altijd bezig met nieuwe dingen. Ik kan intens genieten van de kleine dingen. Ik vind het fijn om samen te zijn met familie, maar kan ook intens genieten van stilte en alleen zijn. Ik houd van de Italiaanse keuken en mooie zomeravonden maken me gelukkig. Genieten doe ik optimaal als ik op vakantie ben en wanneer ik tijd heb voor een goed boek. Ik houd ervan om mooie plekken van de wereld te zien en ook word ik blij van gek doen in de auto met mijn vriend en broertje. Ik geniet ervan wanneer anderen lachen en genieten. Ontwerpen is mijn passie en samen met jou mooie dingen maken vind ik te gek!

En verder...

Sociaal, perfectionistisch, serieus, behulpzaam, creatief, ondernemend en leergierig, dat is hoe je mij goed kunt omschrijven. Als kind was tekenen, verven of knutselen het geen wat ik het liefst deed, gaf me een schaar, kleurpotloden en papier en ik kon uren bezig zijn.

Vandaag de dag is creativiteit nog steeds iets wat mij veel bezig houdt. Er is geen dag die voorbij gaat zonder dat ik creatief bezig ben geweest. Creativiteit is mijn hobby en daarom bestaat MOODZ! Ik heb een passie voor vormgeving, interieur, minimalisme en design. Dingen die ik mooi kan samenbrengen binnen MOODZ. Fotograferen is ook iets wat ik graag en met veel plezier doe. Ik vind het bijzonder om voor iemand anders een mooie herinnering te mogen maken. Ik heb mijn eigen werkwijze om iedereen spontaan en puur op de foto te krijgen. Meer weten: www.milousoeters.nl

Search moodzdesign.nl

SHOPPING BAG (0)

Scroll naar boven