OVER

HET GEZICHT ACHTER MOODZ

Het gezicht achter MOODZ: Dat ben ik! Milou Soeters en ben geboren in het prachtige jaar 1994. Sociaal, perfectionistisch, serieus, behulpzaam, creatief, ondernemend en leergierig, dat is hoe je mij goed kunt omschrijven. Als kind was tekenen, verven of knutselen het geen wat ik het liefst deed, gaf me een schaar, kleurpotloden en papier en ik kon uren bezig zijn.

 

Vandaag de dag is creativiteit nog steeds iets wat mij veel bezig houdt. Er is geen dag die voorbij gaat zonder dat ik creatief bezig ben geweest. Creativiteit is mijn hobby en daarom bestaat MOODZ! Afgelopen jaar haalde ik mijn diploma van de opleiding ‘Projectleider Interieur Exterieur’ dus nu is het tijd om me verder te gaan richten op MOODZ! Verder heb ik een passie voor vormgeving, kunst, minimalisme, design. Fotograferen is ook iets wat ik graag en met veel plezier doe. Ik vind het bijzonder om voor iemand anders een mooie herinnering te maken.

 

Naast creativiteit zijn structuur en overzicht voor mij een belangrijke factor. Ik houd ervan om orde te scheppen in de chaos en te zorgen voor duidelijkheid, zowel tijdens mijn werk, in het contact met klanten als in mijn dagelijkse leven. Ik ben erg perfectionistisch en ga altijd voor het beste resultaat. Ik zal dan ook nooit een opdracht afleveren aan een klant, terwijl deze naar mijn idee nog niet perfect is.

LET´S CONNECT!

 

MOODZ design

Margrietstraat 39

5121 XL RIJEN

06 4284 7656 (whatsapp)

info@moodzdesign.nl

BTW: 218915998B01

KvK: 71729844

De ontwerpen van MOODZ design zijn auteursrechtelijk beschermd bij CC Proof